Gisteren hebben we helaas afscheid moeten nemen van twee leden van onze oudercommissie.

Felix: Hij had als eerste ouder vertrouwen in ons en is met ons het allereerste contract aangegaan. Zijn kinderen zijn de eerste jaren bij ons opgegroeid en kwamen daarna nog in de vakantie periodes op bezoek. Wat hebben we samen veel meegemaakt. Van een lach tot een traan. Bedankt voor al jouw hulp/denkwerk en ondersteuning in de oudercommissie en voor je vertrouwen die je ons de afgelopen jaren hebt gegeven!!!

Korny: Al een aantal jaren ben je bij Poemelke en zien we je kinderen bij Poemelke komen. Je hebt een paar jaar bij de oudercommissie geholpen/creatief gedacht en menig cadeautje voorbereid. Bedankt voor al je hulp en ondersteuning in de oudercommissie. Gelukkig zien we jouw nog als jij je kinderen komt halen of brengen.

Het leden aantal is gedaald en de oudercommissie zou het erg leuk vinden als er ouders zijn die met hen willen meedenken/meehelpen. Zij horen het graag als je interesse hebt! oudercommissie@poemelke.com