Wij zijn op zoek naar een enthousiaste pedagogisch beleidsmedewerker / coach  om ons leuke team van Kinderdagverblijf Poemelke te versterken. Herken jij jezelf of iemand anders in het volgende?

De functie pedagogisch beleidsmedeweker/coach kenmerkt zich door het vertalen en implementeren van het pedagogisch beleid binnen de organisatie. Als pedagogisch beleidsmedewerker/coach vertaal je beleid naar de concrete werkvloer. Tevens heb je als coach een actieve rol in de verbetering van de pedagogische kwaliteit op de werkvloer. Maar heb je ook een actieve rol in de verbetering van de professionele ontwikkeling van de pedagogisch begeleid(st)ers.
Hiervoor bezoek je op eigen initiatief en op verzoek van de manager en/of pedagogisch begeleid(st)ers de groep. Dit kan naar aanleiding zijn van het pedagogisch beleidsplan of een individuele of teamgerichte coachingsvraag. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies over het pedagogisch beleid van kinderdagverblijf Poemelke.

Jouw profiel:

  • Je hebt kennis van en ervaring met specifieke pedagogische methodieken.
  • Je hebt kennis van en inzicht in het observeren van kinderen en groepsdynamische processen.
  • Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen, uitstekende didactische- en coachingsvaardigheden en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je volgt de ontwikkelingen in de Kinderopvang branche op de voet. En bent hiervan op de hoogte.
  • Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding die voldoet aan de kwalificatie-eis pedagogisch beleidsmedewerker/coach, zoals genoemd in CAO Kinderopvang.

https://www.kinderopvang-werkt.nl/sites/fcb_kinderopvang/files/nr6k_n-_kwalificatie-eis_pbmc_cao_kinderopvang_2018-2019.pdf

De functie is ingeschaald in schaal 9 van CAO Kinderopvang (minimaal €2793,- euro en maximaal €3771,- bruto per maand, bij een werkweek van 36 uur). De functie is voor gemiddeld 3 uur per week (maar ook anders in te delen). Tevens kan de functie in combinatie met uren als pedagogisch begeleid(st)er uitgevoerd worden (maar dit in overleg).

Wil je meer weten over de inhoud van deze vacature, neem dan contact op met Wilma Classens of Fiana Smits-Michiels via telefoonnummer 077-3828011 of per mail: info@poemelke.nl

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan zo snel mogelijk, graag voor 01-10-2019, een sollicitatiebrief met bijbehorend CV, o.v.v. vacaturenummer 02-2019 naar info@poemelke.nl