Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Poemelke heeft 2 groepen en staat geregistreerd voor 32 kindplaatsen. In groep 1 kunnen 16 kinderen geplaatst worden en in groep 2 kunnen ook 16 kinderen geplaatst worden. De kinderen die in deze groepen spelen kunnen variëren van 0 – 12 jaar. Maar de doelgroep is overwegend 0 – 4 jaar. (Voor meer uitleg over de leeftijd 4 – 13 jaar, zie Buitenschoolse opvang).

De opvang kan geschieden in 2 stamgroepen, waarbij ook nog gebruik gemaakt kan worden van een derde ruimte om bijvoorbeeld met een klein groepje een activiteit te doen. Indien er in groep 1 meer dan 14 kinderen aanwezig zijn en/of in groep 2 meer dan 13 kinderen aanwezig zijn, dan maakt Kinderdagverblijf Poemelke gebruik van een andere ruimte; zoals deze derde ruimte, of de buiten speelruimte.  

De groepen worden zo veel mogelijk gesplitst op leeftijd. Ons streven is om de kinderen vanaf 1,5 jaar naar groep 2 te plaatsen. Dat betekent dat er in groep 2 een peuterprogramma aangeboden kan worden. Zelfs op dagen dat er maar weinig kinderen aanwezig zijn, en er in feite dus maar 1 groep geopend is, wordt er toch een peuterprogramma aangeboden aan de oudste kinderen (vanaf 1,5 jaar), in groep 2.

Kind aanmelden

Zodra jullie kind is aangemeld via onderstaand aanmeldformulier, ontvangen jullie van ons een bevestiging. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen om een intake-gesprek te plannen.